top of page

Het Appartement

D0AA5359-1511-4846-82E4-135EC1FD3BF3.jpe

Het Appartement is afhankelijk van de samenstelling van uw gezelschap geschikt voor een verblijf van maximaal 5 personen. De houten vloeren en schouw met houtkachel geven het appartement een warme sfeer. Zowel voor als achter het huis kunt u buiten zitten.

Indeling

Begane grond:

Volledig ingerichte open keuken met 4-pitsgasstel, magnetron, oventje en koffiezetapparaat. Eettafel en zithoek met 3-zitsbank en 2 fauteuils. Televisie, dvd-speler en stereo aanwezig. Het Appartement beschikt over een houtkachel. Bij kouder weer kan een kacheltje bijgeplaatst worden.

Etage:

Vide met een klein 2-persoonsbed (br 140). Zeer ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed (lits jumeaux) en een 1-persoonsbed. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een extra opklapbed of kinderbedje. De badkamer met douche en toilet is bereikbaar via de slaapkamer.

Buiten:

De achtertuin met uitzicht over weiland en wijngaarden is een fijne plek om ´s ochtends te ontbijten en rustig een boek te lezen. Aan de voorzijde kunt u tot in de avond van de zon genieten. Zowel voor als achter staan een tafel en stoelen.

bottom of page